R2S Team 2

Kinderopvang

Het Road2School team

R2S Team 3

Over ons

Het Road2School team

Ons team bij Road2School kinderopvang Den Haag

Het team van Road2School bestaat uit verschillende medewerkers en een aantal stagiaires. Deze verschillende mensen zijn onderverdeeld onder administratie, pedagogisch medewerkers, ICT-er, pedagogisch coach.

Op de groepen zullen er in de meeste gevallen twee á drie gediplomeerde pedagogisch medewerkers staan (ter behoeven aan de aantal kinderen op de groep). Deze groepen hebben dezelfde pedagogisch medewerkers, zodat de kinderen altijd hun vaste juffen hebben. Bij binnenkomst start hun veiligheid en al kunnen beginnen met ontwikkelen.

Binnen ons team zijn er drie pedagogisch coaches werkzaam. Deze coaches helpen de pedagogisch medewerkers zichzelf verder te ontwikkelen, maar ook te ondersteunen bij hulpvragen vanuit ouders. Zo kunnen wij binnen ons team op hoge kwaliteit blijven functioneren.

Op iedere groep kunnen er ook stagiaires staan, die graag in de toekomst op een kinderdagverblijf/BSO willen werken of daarna graag door willen studeren.

Zij allen hebben de passie om met kinderen te werken. Het gehele team ziet Road2School kinderopvang en de BSO als een privilege.

Ons team vindt het belangrijk dat er in kleine groepen gewerkt wordt, zodat er voldoende begeleiding en aandacht voor ieder kind is. Ook vinden zij het belangrijk dat ieder kind welkom is bij Road2School. Ieder uniek kind verdient een kans in een reguliere opvang met speciale begeleiding.

Road2school staat voor waar de ontwikkeling groeit!


Directrice / Pedagogisch (VVE) coach bij Road2School

Sylvana Uittenbogaard

sylvana.uittenbogaard@road2school.nl

06-51750276


Al een hele lange tijd ben ik werkzaam met jonge kinderen. Wanneer kinderen een sprongetje vooruitgang laten zien (al is de vooruitgang zo klein) toveren kinderen een lach op mijn gezicht.

Als pedagogisch (VVE) coach kan ik vooral mijn positieve energie overbrengen naar de andere collega's en geniet ik ervan als ook zij met sprongen vooruit gaan.

Als directielid probeer ik vooral onze mooie visie te waarborgen en dit kan ik niet alleen, dit doe ik met een prachtig team om mij heen.

Vanaf 2010 tot 2015 ben ik werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. Daar heb ik veel ervaring op gedaan met kinderen die speciale uitdaging nodig hadden. Deze kinderen gaven mij een lach op mijn gezicht en heb ik kunnen ervaren, dat het zeer belangrijk is om kinderen een veilige basis te kunnen geven.

R2S Team 4

Road2school Management

Administratief medewerker personeel en belasting bij Road2School

Diana

dianavdvlist@road2school.nl

06-28568766

R2S Team 5

Sinds 2019 werkzaam als administratief medewerker van Road2School. Ik vind het heerlijk om naast alle cijfertjes en lettertjes opgevrolijkt te worden door de kinderen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om hard te lopen en lekker sportief bezig te zijn.

MIJN MOTTO: SPORTEN IS GEZOND!!

En hoe leuk is het om spelende en sportende wijs de kinderen hun motoriek en sociale vaardigheden te verbeteren.

R2S Team 6

assistent directeur / locatie manager Van Swinden

Miriam

miriam@road2school.nl

06 57809966

R2S Team 5

Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Miriam en doe de administratie voor Road2school


Het is er leuk om op Road2school te werken. Elke dag dat ik er ben toveren de kinderen een lach op mijn gezicht. Je kan ook heel goed zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Als het nodig is kan ik ook meehelpen op de groepen. Vooral bij de baby's vind ik het erg leuk om even te knuffelen/troosten. Dan ben ik op dat moment even knuffel oma..

Ik hoop dat ik nog lang en met veel plezier mag werken bij Road2school.


R2S Team 8

Leidinggevende Kootwijkstraat/ beleidsmedewerker bij Road2school

Chantal

chantal.tijsen@road2school.nl

06 47493964

R2S Team 5

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Road2school. Hier sta ik met veel plezier en enthousiasme op de groep met de jongste kinderen. Hier probeer ik van iedere dag een feestje te maken en daarbij de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling.

Naast mijn werk op de groep ben ik ook leidinggevende bij de Kootwijkstraat en ondersteun ik waar nodig mijn collega's. Het beleid van Road2School hou ik me ook zeer mee bezig. Ik mag namelijk ook de rol als beleidsmedewerker vervullen.

Voordat ik bij Road2school kwam werken heb ik in de Jeugd GGZ gewerkt. Hier begeleide ik na schooltijd kinderen op een trainingsgroep.

chantal-fef1c914

Leidinggevende van Swindenstraat

Charlene

c.weber@road2school.nl

R2S Team 5

Hoi, ik ben Charlene. Na aantal jaar in het onderwijs te werken heb ik nu de stap gemaakt naar de kinderopvang. Vanuit het onderwijs heb ik vele pedagogische tools geleerd die ik zeker kan gebruiken bij Road2School. Openheid en goed contact met ouders en kinderen vind ik belangrijk. En van knuffelen en nieuwe dingen leren krijg ik natuurlijk ook geen genoeg.

R2S Team 11

ICT bij Road2School

Nick

it@road2school.nl


R2S Team 5

Naast mijn vaste baan in de metaal help ik Road2School ook met IT. Het onderhouden van de computers. Daarnaast houd ik mezelf bezig met de site om deze recent te houden.

Naast alle ICT klusjes verricht ik ook nog andere werkzaamheden uit. Mocht er iets niet doen of is het kapot, dan help ik mijn collega's uit de brand.

R2S Team 13

Pedagogisch medewerkers KDV

Juf bij de Rups

Samantha

R2S Team 5

Mijn naam is Samantha.

.

Ik werk zelf al sinds mijn 13de met kinderen. Ik ben begonnen als oppas bij de buren en dat is verder gaan uitbreiden. Het oppassen doe ik nog steeds.

Ook doe ik veel vrijwilligerswerk op de scouting als leiding bij kinderen van 5-7 jaar. In de kerk doe ik ook vrijwilligerswerk daar zorg ik altijd voor de koffie en sta in de crèche. In mijn vrijetijd ben ik dus veel op de scouting en in de kerk maar ook veel buiten met vrienden. ik vind het leuk om te tekenen en te fietsen kortom lekker bezig zijn. Ik werk nu al een aantal jaar bij Road2School. En mag ik de ontwikkeling van jongs af aan meemaken. Mooi om te zien!

Samantha-0dac6224
R2S Team 5

Juf bij de Rups

Gerda

R2S Team 5

Mijn naam is Gerda. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Road2school.

Hiervoor heb ik al ruim 8 jaar in de kinderopvang gewerkt. Tijdens deze jaren, heb ik gelukkig al wat ervaring op moge doen op alle groepen. Hierdoor heb ik ervaren dat ik de jongste kinderen het allerleukste vind. Je ziet de kinderen op zo'n jonge leeftijd enorm groeien en je kunt ze stimuleren in hun ontwikkeling.


R2S Team 17

Pedagogisch coach / Juf bij de Vlinder

Marleen

marleen.heemskerk@road2school.nl

R2S Team 5

Sinds 2016 ben ik bij Road2School werkzaam bij de Vlinders (de peutergroep). Hier kan ik mijn creativiteit en enthousiasme goed kwijt. Binnen de groep leren de kinderen op alle ontwikkelingsgebieden nieuwe vaardigheden. Ik kan er van genieten om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het fijn om er samen met mijn collega's voor en met de kinderen een leuke dag van te maken. Dit doe ik graag door diverse activiteiten aan te bieden, passend bij het thema. Zo gaan we met z'n allen boeken lezen, liedjes zingen, knutselen, werkjes maken en gymmen.

Voor Road2School heb ik 20 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen met een anders verlopende ontwikkeling.

marleen-b34199c6

Leidinggevende Haaien / Juf bij de Guppies

Sylvana B

R2S Team 5

Ik ben Sylvana en ben werkzaam bij Road2School sinds 2016. Het werken bij Road2School bied mij verschillende uitdagingen waardoor ik mij kan ontwikkelen. Het leuke aan Road2School is dat we bij de groepen echt voorbereidend bezig zijn voor de basisschool. Ik kan mij creativiteit goed kwijt in het werken met kinderen. Ik vind het dan ook leuk om themagericht originele knutsels met de kinderen te maken. Ik geniet van het enthousiasme van de kinderen en hun stralende lach als we b.v. een leuke kringactiviteit hebben gedaan. als ik thuis ben, geniet ik in me vrije rijd van mijn eigen dochtertje. Als het weer het toelaat vind ik het dan ook heerlijk om samen met haar naar een speeltuin te gaan.

R2S Team 20

Juf bij de Zeepaardjes

Anneke

R2S Team 5

Mijn naam is Anneke,

Ik werk sinds 2023 bij road2school.

Hiervoor heb ik 12 jaar op een peuterschool gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en met heel veel plezier gewerkt maar was toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik vindt het leuk om de kinderen in hun ontwikkeling te helpen en te stimuleren.

R2S Team 22

Juf bij de Vlinder

Amrita

R2S Team 5

.In 2022 begon ik aan mijn stage bij road2school. Wat vond ik dat spannend! Mijn examen jaar was begonnen. Na flink mijn best doen En de hulp van mijn stage begeleiders. Heb ik sinds juni 2023 mijn diploma als pedagogische medewerker. Ik ben daarna gelijk aan de slag gegaan als juf van de Vlinders. Het leukste aan werken met kinderen is een lach op hun gezicht en natuurlijk uren bijkletsen over wat ze in het weekend hebben meegemaakt.

R2S Team 24

juf bij de Rups en Zeepaardjes

Magda

R2S Team 5

Sinds 2021 ben ik begonnen als stagiaire bij Road2School. Nadat mijn stage afgerond is ben ik blijven hangen bij Road2School en mag ik de functie als pedagogisch medewerker vervullen.


R2S Team 26

Juf bij zeepaardjes

Farah

R2S Team 5R2S Team 28

Juf bij de zeepaardjes

Ezgi

R2S Team 5

.Hallo allemaal,


Ik ben Ezgi, pedagogisch medewerker afgestudeerd in juli 2022. Ik heb een jaar in een kinderopvang gewerkt, waarbij ik ervaring op heb gedaan. Ik merkte na een jaar dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

In maart ben ik begonnen bij Road2School op locatie Kootwijkstraat bij de zeepaardjes. Hier heb ik het ontzettend naar mijn zin!


R2S Team 30
R2S Team 5

Info Road2School

Pedagogisch medewerkers BSO

Leidinggevende van de Uil

Indy

R2S Team 5

Hallo mijn naam is Indy, de afgelopen jaren heb ik stage gelopen bij Road2School. Na het afronden van mijn stage, mag ik nu alle kennis die ik heb opgedaan uitvoeren. Zelf vind ik het leuk om met kinderen te werken. Ik zie de kinderen door de jaren heen ontwikkelen en daar geniet ik van. Het begeleiden van activiteiten daar haal ikzelf energie uit.

Road2School heeft mij veel geleerd de afgelopen jaren, daarom werk ik er nu met veel plezier.

Verder ga ik mezelf dit jaar nog verder ontwikkelen en zal ik met een nieuwe opleiding starten om zo nog meer kennis op te doen.

R2S Team 33

Meester bij de Uil en Haaien

Silvano

R2S Team 5

Na het afronden van mijn opleiding en stage te hebben gelopen in het onderwijs. Ga ik nu een sprong maken naar de BSO. Waar ik met veel plezier sta. Ik vin het een uitdaging om de kinderen constant bezig te houden met leuke activiteiten

R2S Team 35

Juf bij de Guppies

Nienke

R2S Team 5

Na mijn stage bij Road2School, mag ik nu mijn kennis verder opdoen met het werken met de kinderen. Ik heb eerst op de van Swindenstraat gewerkt en nu met een tweede locatie, mag ik de overstap maken naar de Kootwijkstraat.

Op alle groepen ben ik zeker inzetbaar, want alle kinderen maken mijn dag weer fantastisch.

R2S Team 37

Juf bij de Haaien of Uil

Ilaisha

R2S Team 5

"Hey daar! Ik ben ontzettend blij om bij BSO Road 2 School te beginnen! Het vooruitzicht om de kinderen te helpen en te begeleiden op hun dagelijkse reis van en naar school vervult me met blijdschap. Ik kijk er echt naar uit om een veilige en plezierige omgeving te creëren waarin elk kind kan opgroeien en zijn of haar volledige potentieel kan bereiken. Ik kan niet wachten om met de kinderen van de BSO leuke activiteiten te bedenken en uit te voeren en een positieve impact te hebben op het leven van de kinderen die we hier ondersteunen! "

R2S Team 28
R2S Team 40

Inschrijven

Voor vragen bel gerust!


Vacatures