VSO De Uil 2

Kinderopvang

Een fijne tijd op VSO Den Haag De Uil

VSO De Uil 3
thin
VSO De Uil 4

VSO in Den Haag waar elk kind belangrijk is

Bij onze VSO in Den Haag zijn alle kinderen welkom. De pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, krijgen een goede begeleiding en kunnen uw kind veel aandacht geven. De groep is namelijk bewust klein, zodat elk uniek kind zich veilig en geliefd voelt in de creche. Ook kinderen die moeite hebben met ontwikkelingen of extra aandacht nodig hebben zijn bij onze medewerkers in goede handen. Er is veel tijd en ruimte voor het stimuleren van vaardigheden en een goede omgang tussen de kinderen.

Voorschoolse opvang in Den Haag gezocht? Ook op de voorschoolse opvang van Road2School geniet uw kind van een veilige en huiselijke omgeving. De pedagogisch medewerkers staan op VSO De Uil klaar om uw kind voor schooltijd op een professionele manier op te vangen. Ze brengen uw zoon of dochter ook op tijd naar school. Laat uw kind bij ons een geweldige tijd beleven met andere kinderen en leuke en leerzame ervaringen opdoen bij ons.

Betrouwbare en leerzame opvang

Om zich goed te kunnen ontwikkelen heeft elk kind geborgenheid nodig, maar ook aandacht en uitdaging. Het enthousiaste team van Road2School dat uw kind opvangt biedt juiste begeleiding en houdt hierbij rekening met het niveau van uw kind. Op een goede manier met elkaar spelen en zelfredzaamheid zijn belangrijk voor kinderen. Deze vaardigheden worden uiteraard gestimuleerd op onze VSO in Den Haag.

Ieder kind is uniek en belangrijk
Elk kind krijgt de juiste aandacht en veiligheid
Kleine groepen
Salaris conform CAO
Een hecht team
minimaal 20 en maximaal 36 uur per week

Over ons

Road2School voorschoolse opvang Den Haag

VSO De Uil 5
VSO De Uil 6
VSO De Uil 7

Road2school heeft, als peuteropvang in Den Haag, nu ook een voorschoolse opvang! Ook in de ochtend zijn kinderen nu welkom om mooie herinneringen te maken bij Road2School. Redt u het niet om uw eigen kind naar school te brengen in de ochtend? Wij doen het graag voor u!

Onze voorschoolse opvang gaat om 7.00 uur open. Onze pedagogisch medewerkers zullen uw kind met de auto naar school brengen.

Voor meer informatie kunt u e-mailen naar nicole.schutte@road2school.nl

Als u gelijk wilt aanmelden kan dit via ons inschrijfformulier op de website!

Wij kijken uit naar het maken van mooie herinneringen met uw kind!

Het huidig tarief voor de VSO is momenteel €8,45.

Activiteiten

Positieve benadering op nummer één bij VSO De Uil

VSO De Uil 4

Het uitgangspunt bij VSO De Uil is altijd een positieve benadering. Hierdoor voelen de kinderen zich veilig en gaat hun ontwikkeling sneller. De kinderen krijgen te maken met een beloningssysteem. Zo worden zij gestimuleerd om vriendelijk en met respect met elkaar om te gaan. Road2School heeft ook een BSO Den Haag. Deze buitenschoolse opvang biedt veel activiteiten aan waarbij beweging belangrijk is en heeft naast een buitenplein ook een sportplek. Uw kind wordt op de BSO bovendien uitgedaagd met natuuractiviteiten, muziek, toneel en dans.

Plan een rondleiding bij onze VSO in Den Haag

Heeft u interesse in onze voorschoolse opvang in Den Haag? Schrijf dan uw kind in of neem contact met ons op voor een rondleiding. Uw kind inschrijven kan via het aanmeldingsformulier op onze website. Wilt u de VSO in Den Haag met eigen ogen komen bekijken? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Vul het formulier hieronder in voor een rondleiding, of bel ons via 070 737 08 17. Tijdens dit bezoek is er uiteraard voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Het team kijkt uit naar uw komst!

VSO De Uil 9

Rondleiding

Naam
Gewenste opvang(Vereist)

Inschrijven

Voor vragen bel gerust!


Vacatures