Crèche in Den Haag

Road2School

Creche 2

Op zoek naar een leuke crèche in Den Haag? Dan willen we jullie graag welkom heten bij Road2School.

Wij zijn naast een crèche ook een kinderopvang en BSO in Den Haag. Ons uitgangspunt is dat ieder kind uniek en belangrijk is. Elk kind krijgt bij ons de juiste aandacht en begeleiding.

Bij Road2School doen we ons best om kinderen zoveel mogelijk vaardigheden aan te leren. We doen dit door middel van een beloningssysteem en positieve benadering. De groepen bij ons zijn altijd klein, zodat uw kind altijd individuele aandacht krijgt. Bovendien zijn onze medewerkers allemaal ontzettend gepassioneerd om met kinderen te werken.

Kleinschalige crèche in Den Haag

  • Alle kinderen zijn bij Road2School welkom
  • Ieder kind is uniek en belangrijk
  • Drie kinderopvang en crèche groepen
  • Prettige locatie in Den Haag
  • Bewust kleine groepen en veel begeleiding
  • Elk kind krijgt de juiste aandacht en veiligheid
  • Goed geschoolde pedagogische medewerkers
  • Kinderen leren voorschoolse vaardigheden als zelfredzaamheid, werkhouding en taal
  • Een langdurig verblijf is mogelijkWillen jullie kennismaken met onze crèche in Den Haag? Vul dan ons aanmeldformulier in. We nodigen jullie dan graag uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Wenst u eerst meer informatie? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ieder kind is uniek en belangrijk
Elk kind krijgt de juiste aandacht en veiligheid
Kleine groepen

Peuteropvang, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf in Den Haag

Road2School heeft drie crèche groepen: KDV De Rups 0 tot 2 jaar, KDV De Vlinder 2 tot 5 jaar en de BSO De Uil 4 tot uiteenlopend 13 jaar.

Kinderen kunnen een langdurige periode bij ons verblijven. Bijvoorbeeld wanneer de basisschool nog net iets te vroeg komt voor een vierjarig kindje. De ouders kunnen dan ervoor kiezen om nog één jaar te overbruggen bij Road2School.

Spelen en leren tegelijk

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen tijdens het spelen. Door veel te spelen en ontdekken leren de kinderen meer. Op ons kinderdagverblijf in Den Haag organiseren we veel speelactiviteiten: spelletjes, muziek, tekenen, verven, knutselen, taal, emotionele ontwikkeling en sportactiviteiten.

Hierbij houden we rekening met de ontwikkeling van het kind. Immers: elk kind ontwikkelt zichzelf in een ander tempo. Daarom passen we de speelactiviteiten en de begeleiding aan op het niveau van jullie kind(eren).


Creche 3

Ruimte voor ontwikkeling

Creche 2

Als crèche in Den Haag vinden wij dat ieder kind zich optimaal moet kunnen ontwikkelen. Wij zetten het kind en zijn of haar ontwikkeling altijd centraal. Hoe wij dit doen? Wij passen onze begeleiding aan aan uw kind. We werken met kleine groepen, waardoor alle kinderen zoveel mogelijk aandacht krijgen. Ook is er daardoor veel ruimte om te stimuleren waar uw kind goed in is. Ieder kind is uniek en moet genoeg ruimte krijgen om zich te kunnen ontwikkelen. Wij zijn alleen blij als uw kind met een lach naar huis gaat!

De tarieven van Road2School

Ons streven is om de beste zorg te bieden tegen een laag tarief. Het tarief dat wij hanteren voor de peuter- en kindercrèche in Den Haag is €8,05. Het uurtarief voor de buitenschoolse opvang ligt op €7,45. Ontvangen jullie peuteropvang toeslag? Dan kunnen jullie ook terecht bij ons.

Veilig en vertrouwde Crèche

Creche 2

Bij onze kinderopvang staat veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel. We begrijpen dat dit van groot belang is bij het laten opgroeien van uw kind. Daarom zorgen wij voor een veilige en hygiënische omgeving waarin kinderen zich vrij en onbezorgd kunnen ontwikkelen. Ook werken we alleen met ervaren en gecertificeerde professionals die de ontwikkeling en het welzijn van uw kind op de eerste plaats zetten. Bij ons bent u er zeker van dat uw kind in goede handen is.

Crèche avonturen in Den Haag

Creche 2

Onze crèche in Den Haag biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor uw kind, waar hij of zij kan spelen en leren onder begeleiding van ervaren en enthousiaste medewerkers. Onze crèche heeft een divers aanbod aan leerzame activiteiten en spelletjes die gericht zijn op de ontwikkeling van uw kind. Kom gerust eens langs en ontdek wat onze crèche voor u en uw kind kan betekenen.

Enthousiast en gezellig team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gezellige medewerkers die allemaal ervaren zijn met kinderen. Voor ons staat voorop dat de kinderen op de KDV-groepen en BSO met een glimlach naar huis gaan na een leuke en leerzame dag vol spel en plezier. Als uw kind(eren) extra aandacht nodig hebben, zijn ze van harte welkom bij onze crèche in Den Haag. Vol energie starten wij de dag en zorgen ervoor dat de kinderen elke dag weer iets nieuws leren.

Creche 7

Geïnteresseerd?

Crèche in Den Haag: neem contact met ons op

Creche 2

Onze crèche in Den Haag is een fijne plek voor jullie kind(eren). De kinderen op onze kindercrèche kunnen heerlijk spelen en beleven iedere dag weer speelse en leerzame momenten.

Geïnteresseerd in een rondleiding, kennismakingsgesprek of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370817. Direct inschrijven kan natuurlijk ook!

Inschrijven

Voor vragen, bel gerust!


Vacatures